Terug

Elektrische inbouwhaard "Linz"

1-2 werkdagen

  • Voorraad: 6

De "Linz" elektrische haard van El Fuego® in een modern en elegant ontwerp voor wandmontage maakt indruk met zijn hoogwaardige afwerking en laat niets te wensen over, zelfs met de hoogste eisen.

€ 299,-

Aan verlanglijst toevoegen

  • Ruim 7000 deuren op voorraad
  • Gemakkelijk bestellen
  • Ideal betaling

Productomschrijving

Elektrische inbouwhaard "Linz"

De "Linz" elektrische haard van El Fuego® in een modern en elegant ontwerp voor wandmontage maakt indruk met zijn hoogwaardige afwerking en laat niets te wensen over, zelfs met de hoogste eisen. Het is de perfecte aanvulling op uw leefomgeving, voor het opwarmen van een lounge of kamer of voor decoratie.

De nieuwste LED-technologie creëert de perfecte illusie van een echt houtvuur met gloeiende houtblokken. Op koude dagen verwent de extra ingebouwde verwarming u met aangename warmte. Het kan overal in uw huis of appartement worden opgesteld, omdat er geen schoorsteen of rookafvoer nodig is. Bovendien is er geen vervelende rook, roet en vuil zoals in een echte open haard. Steek hem gewoon in het stopcontact en u bent klaar. De open haard met zijn eenvoudige voorkant van een zwarte beveiligingsplaat past comfortabel in elke woonkamer.

Er is de optie om van het vlameffect te genieten zonder verwarming, omdat de kachel onafhankelijk kan worden in- en uitgeschakeld. Met schakelaar voor verlichting en vlameffecten, evenals ventilator en verwarming. Met schakelbare verwarmingsfunctie en dimmer voor de binnenverlichting van de open haard en bescherming tegen oververhitting. Als bijzonder hoogtepunt heeft de haard ook een afstandsbediening waarmee de haard gemakkelijk van de haard kan worden verwijderd

 

Productspecificaties

- Moderne design elektrische open haard
- 2 verwarmingsniveaus: 900/1800 W.
- Inclusief afstandsbediening voor eenvoudige bediening van de haard
- met thermische oververhittingsbeveiliging
- met zeer realistische licht- en vlameffecten
- inclusief dimmerfunctie voor vlameffect
- LED verlichting
- Met schakelbare verwarmingsfunctie
- met timerfunctie
- met thermostaatregeling
- Veiligheidsglas voorkant
- Gewicht: 21 kg
- Afmetingen: 127 x 55 x 14 cm
- Inbouwafmeting: ca. 52 x 119 x 13,5 cm

Elektrische inbouwhaard "Linz"

Elektrische inbouwhaard "Linz"

€ 299,-

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »