Terug

El Fuego plancha grill 2.0

GRATIS binnen 3-5 werkdagen geleverd!

  • Voorraad: 2

De krachtige branders zorgen voor de nodige warmte om het voedsel snel te bereiden, terwijl de buitenkant een mooie kleur en smaak krijgt, terwijl het voedsel van binnen sappig en zacht blijft. Zelfs het bereiden van desserts is helemaal geen probleem.

€ 99,95

Aan verlanglijst toevoegen

  • Ruim 7000 deuren op voorraad
  • Gemakkelijk bestellen
  • Ideal betaling

Productomschrijving

El Fuego plancha grill 2.0

Productomschrijving:

De krachtige branders zorgen voor de nodige warmte om het voedsel snel te bereiden, terwijl de buitenkant een mooie kleur en smaak krijgt, terwijl het voedsel van binnen sappig en zacht blijft. Zelfs het bereiden van desserts is helemaal geen probleem. Op een grote grillplaat met hoge randen kunt u gemakkelijk met vloeistoffen werken.

De geëmailleerde gietijzeren grillplaat biedt goede anti-aanbak eigenschappen, gaat lang mee, biedt een goede warmteverdeling en is zeer gemakkelijk schoon te maken en smaak-neutraal. De robuuste technologie en hoge kwaliteit zorgen ervoor dat u van dit product zult genieten voor een minimum aan zorg en onderhoud.

De compacte afmetingen en het lage gewicht zorgen ook voor moeiteloos hanteren en opbergen. Technische informatie:

Belangrijkste gegevens:

afmetingen: ca. 47,3 x 22,8 x 47,7 cm Grilloppervlak: ca. 39,5 x 33 cm (grillplaat gietijzer en geëmailleerd, dikte 3 mm) Vermogen: ca. 5,86 kW (2x 2,93 kW) Ontsteking: piëzo Materiaal: roestvrij staal, staal, ijzer, kunststof Eigenschappen: Gewicht: ca. 10,6 / 12,8 kg Afmetingen verpakking: ca. 55 x 22 x 48 cm

El Fuego plancha grill 2.0

El Fuego plancha grill 2.0

€ 99,95

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »