Terug

Smoker Barbeque Grill Orenda

GRATIS binnen 3-5 werkdagen geleverd!

  • Voorraad: 3

De bereidingsmethode van koken op lage temperatuur maakt uw gerechten bijzonder smakelijk: vlees of vis zo sappig als nooit tevoren, groenten fris en vers!

€ 399,95

Aan verlanglijst toevoegen

  • Ruim 7000 deuren op voorraad
  • Gemakkelijk bestellen
  • Ideal betaling

Productomschrijving

Smoker Barbeque Grill Orenda

De bereidingsmethode van koken op lage temperatuur maakt uw gerechten bijzonder smakelijk: vlees of vis zo sappig als nooit tevoren, groenten fris en vers! Vanwege de lage kooktemperatuur bij het roken onder 100 ° C zal uw voedsel langzaam en voorzichtig koken. Het voedsel verliest niet veel van zijn sappigheid, omdat de vloeistoffen bij deze lage temperaturen (in tegenstelling tot conventionele bereiding met temperaturen tot 300 ° C) niet verdampen en dus het voedsel nooit uitdrogen. De speciale smaak wordt aan de gerechten gegevens wanneer er gerookt wordt hierdoor heeft het voedsel een verrukkelijke rooksmaak. Hoe langer het voedsel op de grill blijft hangen, hoe intenser de rooksmaak in het voedsel wordt uitgesproken. Bovendien kan het aroma worden verbeterd door de toevoeging van verschillende houtsoorten, b.v. Kers, els of den deze worden verder verfijnd in het vuur. U heeft dus talloze mogelijkheden om uw individuele smaak te bereiken of gewoon om afwisseling in het aroma te vinden!

Natuurlijk kan deze Smoker ook worden gebruikt als een conventionele barbecue voor het koken met directe warmte. Voor dit doel kan in beide kamers vuur worden ontstoken, waarover u voedsel kunt bereiden. Dankzij de royale hoeveelheid ruimte kunt u zelfs grote evenementen moeiteloos beheersen. Aan de andere kant kunnen zelfs de kleinere grill-inzetstukken heel gemakkelijk worden verwerkt. Wilt u alleen met de vuurhaard direct grillen; de vuurkamer is ook uitgerust met grillroosters.

De vijf grote grillroosters van de Smoker bieden niet alleen veel ruimte, maar de opstelling boven elkaar zorgt ook voor een verloop van temperatuur en rookintensiteit van onder (sterk) naar de bovenkant (zwakker). Dus b.v. Verschillende gerechten worden tegelijkertijd gekookt of delicate gerechten altijd onder optimale omstandigheden - perfecte resultaten gemakkelijk gemaakt

Smoker Barbeque Grill Orenda

Smoker Barbeque Grill Orenda

€ 399,95

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »